aandacht
voor het kleine
zorg op maat
de rust van het platteland
Kleur en warmte
in uw leven
zorgen voor elkaar
samen werken
samenwerken
genieten
is belangrijk
ruimte en vrijheid

tijd voor elkaar
samen in beweging komen
Ouder worden
is zeker niet het einde

Grote stap

Ik moet eerlijk bekennen dat het voor mij best een grote stap was om hier naartoe te gaan. Het voelde in eerste instantie alsof ik dan niet meer zoveel thuis zou zijn, terwijl ik daar ook nog steeds genoeg te doen had voor mijn gevoel. Maar eigenlijk, valt het achteraf gezien allemaal heel erg mee. Sterker nog, volgens mij zijn ze hier wel weer blij als ik er weer ben. En ik ook wel, want de omgeving hier is natuurlijk prachtig.

Meneer Van Der HorstLees verder >

Als u denkt dat Klein Exterkate datgene biedt waar u behoefte aan heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismaking en rondleiding.

Wij begrijpen dat het een grote stap kan zijn en daarom is het geen probleem om een dagje mee te lopen. Wij zijn zes dagen per week open, van maandag t/m zaterdag.

Om in aanmerking te komen voor onze maatwerkvoorziening heeft u een beschikking nodig van Ondersteuning Maatschappelijke Deelname (OMD) 1, 2 of 3. Deze aanvraag kunt u indienen bij het zorgloket van uw gemeente. Wanneer u een indicatie heeft voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ) kunt u bij ons terecht met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Zonder indicatie is het overigens ook mogelijk om deel te nemen echter zijn de kosten dan voor uw eigen rekening.

Ook is het voor deelnemers (met een PGB) mogelijk om gebruik te maken van een kortdurend logeerverblijf, zodat de mantelzorger of familie even tot rust kan komen. Een prettige gedachte dat er voor uw partner een veilig en vertrouwd logeerverblijf is in een fijne omgeving.