aandacht
voor het kleine
samen in beweging komen
ruimte en vrijheid
Ouder worden
is zeker niet het einde
Kleur en warmte
in uw leven
zorgen voor elkaar

tijd voor elkaar
de rust van het platteland
zorg op maat
genieten
is belangrijk
samen werken
samenwerken

Eerst proberen

Wat ik hier de hele dag doe als ik hier ben? Och, van alles en nog wat. Meestal help ik met het schoonmaken van de ezelhokken of help ik in de tuin. Als je het nog kunt, kun je ook best nog je handen uit de mouwen steken, vind ik. Dat is in ieder geval beter dan de hele dag binnen op een stoel zitten en naar buiten kijken. Laat ik het zo zeggen; je kunt het in ieder geval proberen en lukt het niet? Ja, dan lukt het niet. Zo simpel is het.

Meneer Ten VoordeLees verder >

Als u denkt dat Klein Exterkate datgene biedt waar u behoefte aan heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismaking en rondleiding.

Wij begrijpen dat het een grote stap kan zijn en daarom is het geen probleem om een dagje mee te lopen. Wij zijn zes dagen per week open, van maandag t/m zaterdag.

Om in aanmerking te komen voor onze maatwerkvoorziening heeft u een beschikking nodig van Ondersteuning Maatschappelijke Deelname (OMD) 1, 2 of 3. Deze aanvraag kunt u indienen bij het zorgloket van uw gemeente. Wanneer u een indicatie heeft voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ) kunt u bij ons terecht met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Zonder indicatie is het overigens ook mogelijk om deel te nemen echter zijn de kosten dan voor uw eigen rekening.

Ook is het voor deelnemers (met een PGB) mogelijk om gebruik te maken van een kortdurend logeerverblijf, zodat de mantelzorger of familie even tot rust kan komen. Een prettige gedachte dat er voor uw partner een veilig en vertrouwd logeerverblijf is in een fijne omgeving.