de rust van het platteland
Ouder worden
is zeker niet het einde
samen in beweging komen
aandacht
voor het kleine
samen werken
samenwerken
genieten
is belangrijk
zorg op maat
ruimte en vrijheid
zorgen voor elkaar
Kleur en warmte
in uw leven

tijd voor elkaar

Saamhorigheid

Ik krijg echt een enorme energie als ik zie dat deze mensen toch dingen blijven ondernemen, ondanks hun beperking. En dat is ook echt waar het bij ons om draait; een boost geven aan onze deelnemers. Je kunt heel goed merken dat mensen opleven, als je ze op de juiste manier met ze omgaat. We geven ze de vrijheid, zodat ze zelf nog van alles kunnen blijven doen. Alles om die achteruitgang tegen te gaan eigenlijk. Sommigen mogen dan misschien wel oud zijn, zolang ze nog actief kunnen blijven, stimuleren we dat.

AnnetLees verder >

Als u denkt dat Klein Exterkate datgene biedt waar u behoefte aan heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismaking en rondleiding.

Wij begrijpen dat het een grote stap kan zijn en daarom is het geen probleem om een dagje mee te lopen. Wij zijn zes dagen per week open, van maandag t/m zaterdag.

Om in aanmerking te komen voor onze maatwerkvoorziening heeft u een beschikking nodig van Ondersteuning Maatschappelijke Deelname (OMD) 1, 2 of 3. Deze aanvraag kunt u indienen bij het zorgloket van uw gemeente. Wanneer u een indicatie heeft voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ) kunt u bij ons terecht met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Zonder indicatie is het overigens ook mogelijk om deel te nemen echter zijn de kosten dan voor uw eigen rekening.

Ook is het voor deelnemers (met een PGB) mogelijk om gebruik te maken van een kortdurend logeerverblijf, zodat de mantelzorger of familie even tot rust kan komen. Een prettige gedachte dat er voor uw partner een veilig en vertrouwd logeerverblijf is in een fijne omgeving.