de rust van het platteland
Kleur en warmte
in uw leven
zorgen voor elkaar
genieten
is belangrijk

tijd voor elkaar
samen in beweging komen
Ouder worden
is zeker niet het einde
aandacht
voor het kleine
zorg op maat
samen werken
samenwerken
ruimte en vrijheid

Eerst proberen

Wat ik hier de hele dag doe als ik hier ben? Och, van alles en nog wat. Meestal help ik met het schoonmaken van de ezelhokken of help ik in de tuin. Als je het nog kunt, kun je ook best nog je handen uit de mouwen steken, vind ik. Dat is in ieder geval beter dan de hele dag binnen op een stoel zitten en naar buiten kijken. Laat ik het zo zeggen; je kunt het in ieder geval proberen en lukt het niet? Ja, dan lukt het niet. Zo simpel is het.

Meneer Ten VoordeLees verder >

Prachtige locatie in Wiene Ambt-Delden

Klein Exterkate is een eeuwenoud erf op een prachtige locatie in Wiene Ambt-Delden. Het erf ligt op zo’n 200 meter van de openbare weg, tussen de uitgestrekte weides. Koeien, schapen, konijnen, mini-ezels en kippen; alles wat een boerenbedrijf kenmerkt. In en rondom onze boerderij en het erf is het hele jaar door van alles te doen. Ieder seizoen heeft haar eigen charme en ons eigen mooi aangelegde wandelpad verandert letterlijk met de seizoenen mee.

Dagelijks zijn er diverse activiteiten met tal van werkzaamheden die u zou kunnen doen. Zo kunt u bijvoorbeeld helpen met het verzorgen van de dieren, helpen met koken of kunt u lekker in onze moestuin bezig zijn. Ook in de kapschuur is genoeg te doen. Van het timmeren van vogelhuisjes tot bloemschikken en manden vlechten.

Kortom; u zult zich geen moment vervelen bij ons op de zorgboerderij.