samen in beweging komen
zorg op maat
genieten
is belangrijk
Ouder worden
is zeker niet het einde
Kleur en warmte
in uw leven
zorgen voor elkaar
aandacht
voor het kleine
ruimte en vrijheid
samen werken
samenwerken

tijd voor elkaar
de rust van het platteland

Grote stap

Ik moet eerlijk bekennen dat het voor mij best een grote stap was om hier naartoe te gaan. Het voelde in eerste instantie alsof ik dan niet meer zoveel thuis zou zijn, terwijl ik daar ook nog steeds genoeg te doen had voor mijn gevoel. Maar eigenlijk, valt het achteraf gezien allemaal heel erg mee. Sterker nog, volgens mij zijn ze hier wel weer blij als ik er weer ben. En ik ook wel, want de omgeving hier is natuurlijk prachtig.

Meneer Van Der HorstLees verder >

Prachtige locatie in Wiene Ambt-Delden

Klein Exterkate is een eeuwenoud erf op een prachtige locatie in Wiene Ambt-Delden. Het erf ligt op zo’n 200 meter van de openbare weg, tussen de uitgestrekte weides. Koeien, schapen, konijnen, mini-ezels en kippen; alles wat een boerenbedrijf kenmerkt. In en rondom onze boerderij en het erf is het hele jaar door van alles te doen. Ieder seizoen heeft haar eigen charme en ons eigen mooi aangelegde wandelpad verandert letterlijk met de seizoenen mee.

Dagelijks zijn er diverse activiteiten met tal van werkzaamheden die u zou kunnen doen. Zo kunt u bijvoorbeeld helpen met het verzorgen van de dieren, helpen met koken of kunt u lekker in onze moestuin bezig zijn. Ook in de kapschuur is genoeg te doen. Van het timmeren van vogelhuisjes tot bloemschikken en manden vlechten.

Kortom; u zult zich geen moment vervelen bij ons op de zorgboerderij.