samen werken
samenwerken
aandacht
voor het kleine
samen in beweging komen
Kleur en warmte
in uw leven
de rust van het platteland
zorg op maat
genieten
is belangrijk
Ouder worden
is zeker niet het einde

tijd voor elkaar
ruimte en vrijheid
zorgen voor elkaar

Saamhorigheid

Ik krijg echt een enorme energie als ik zie dat deze mensen toch dingen blijven ondernemen, ondanks hun beperking. En dat is ook echt waar het bij ons om draait; een boost geven aan onze deelnemers. Je kunt heel goed merken dat mensen opleven, als je ze op de juiste manier met ze omgaat. We geven ze de vrijheid, zodat ze zelf nog van alles kunnen blijven doen. Alles om die achteruitgang tegen te gaan eigenlijk. Sommigen mogen dan misschien wel oud zijn, zolang ze nog actief kunnen blijven, stimuleren we dat.

AnnetLees verder >

Prachtige locatie in Wiene Ambt-Delden

Klein Exterkate is een eeuwenoud erf op een prachtige locatie in Wiene Ambt-Delden. Het erf ligt op zo’n 200 meter van de openbare weg, tussen de uitgestrekte weides. Koeien, schapen, konijnen, mini-ezels en kippen; alles wat een boerenbedrijf kenmerkt. In en rondom onze boerderij en het erf is het hele jaar door van alles te doen. Ieder seizoen heeft haar eigen charme en ons eigen mooi aangelegde wandelpad verandert letterlijk met de seizoenen mee.

Dagelijks zijn er diverse activiteiten met tal van werkzaamheden die u zou kunnen doen. Zo kunt u bijvoorbeeld helpen met het verzorgen van de dieren, helpen met koken of kunt u lekker in onze moestuin bezig zijn. Ook in de kapschuur is genoeg te doen. Van het timmeren van vogelhuisjes tot bloemschikken en manden vlechten.

Kortom; u zult zich geen moment vervelen bij ons op de zorgboerderij.